Giriş Kayıt
Karina van Tol

Karina van Tol


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Karina van Tol, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Yapımcı 6.8 434
2004 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.4 410
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.1 2,988
2002 Aile Çeşitli 5.8 1,877

Mağara
2001 Romantik Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.7 642
2001 Dram Çeşitli 6.1 1,544
2001 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.8 271
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018