Giriş Kayıt
James E. Tocci

James E. Tocci


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

James E. Tocci, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Avcı (1980), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (1999) Robot Adam (1999), (1988) Çocuk Oyunu (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Tocci | Jim Tocci
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Sanat Bölümü 5.2 20,628

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 95,087

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.6 246,994

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 373,875

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.7 114,084
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 117,835

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 39,333

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 179,477
2010 Dram Sanat Bölümü 6.4 70,154

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 116,127
2009 Dram Sanat Bölümü 4.9 26,616

Karantina
2008 Korku Sanat Bölümü 6.0 64,705

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 244,114

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Bölümü 7.4 212,244

Boş Oda
2007 Korku Sanat Bölümü 6.2 88,885

Koruyucu
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 82,587
2004 Suç Sanat Yönetmeni 8.7 80,667

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 954,109

Korkusuz
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 196,106

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 5.1 11,947

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.8 234,981

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 183,626

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 148,537

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.9 101,282

Kutsal Adam
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 18,001

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 77,087
1996 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 38,294

Çıplak Casus
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 33,703

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 10,668
1995 Dram Sanat Bölümü 4.7 56,838
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 5,762

Vampirle Görüşme
1994 Dram Sanat Bölümü 7.6 271,598

Gölge
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 21,352
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 3,433

Şifreciler
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.1 48,795

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 95,530

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 275,437

Meraklı Komşular
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.9 61,077

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sanat Bölümü 6.6 75,424
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.4 10,637
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 212,363
1986 Dram Sanat Bölümü 7.1 12,549

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.0 46,130

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 32,323
1981 Korku Sanat Bölümü 6.6 8,583

Avcı
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 4,281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019