Giriş Kayıt
Nathalie Tissier

Nathalie Tissier


Makyaj, Oyuncu

Nathalie Tissier, makyaj, oyuncu.

Düşler Ülkesi (2004), Azrail'i Beklerken (2011), La belle verte (1996), Les patriotes (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 4.9 298

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Makyaj 6.6 240,005
2014 Dram Makyaj 2.1 3,789

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Makyaj 7.1 14,824
2013 Kısa Metraj    

Azrail'i Beklerken
2011 Komedi Makyaj 7.0 8,187
2010 Dram Makyaj 5.3 109
2010 Belgesel Oyuncu 6.8 23

Stalin
2010 Dram Makyaj 6.5 427

Micmacs
2009 Komedi Makyaj 7.2 27,131
2009 Makyaj 7.2 56
2008 Biyografi Makyaj 6.3 672
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,159

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Makyaj 7.0 29,230

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Makyaj 6.7 377,331

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Makyaj 7.7 67,451

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Makyaj 7.7 188,522

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 Gizem Makyaj 4.8 9,327
2001 Komedi Makyaj 8.3 634,299

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Makyaj 6.2 13,442

Kızıl Nehirler
2000 Suç Makyaj 6.9 53,494
1999 Dram Makyaj 6.3 433
1999 Komedi Makyaj 6.4 690
1999 Komedi Makyaj 5.3 758
1998 Dram Makyaj 6.6 526
1998 Komedi Makyaj 6.0 6,024

Şehvet Okulu
1998 Dram Makyaj 6.8 1,369
1997 Dram Makyaj 6.7 343
1996 Komedi Makyaj 6.4 588
1996 Komedi Makyaj 7.2 3,542

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Makyaj 7.6 60,720
1994 Gerilim Makyaj 7.4 995
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018