Giriş Kayıt
Mark Tinker

Mark Tinker (67)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Mark Tinker, 16 Ocak 1951 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Chicago Polis Departmanı (2014), Private Practice (2007), NYPD Blue (1993), John from Cincinnati (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1951
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark C. Tinker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.0 2,006

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
8.1 20,051
2012 Dram Yönetmen 7.8 61,796
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 4,267
2007 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 20,145
2005 Dram Yönetmen 7.6 197,563
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.7 78,036
1993 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.5 10,137
1986 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.0 3,609
1982 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.9 2,909

Beyaz Gölge
1978 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.1 907
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,363) Shameless (3,011) The First (2,707) Better Call Saul (2,387) Bodyguard (2,355) La Casa de Papel (1,565) The 100 (1,244) Take Two (1,106) The Big Bang Theory (1,101) Elementary (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018