Giriş Kayıt
Charles 'Bud' Tingwell

Charles 'Bud' Tingwell (86)


Oyuncu

Charles William Tingwell, 03 Ocak 1923 Coogee, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Irresistible (2006), Murder Most Foul (1964), Murder Ahoy (1964), Masumiyet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Charles 'Bud' Tingwell, 15 Mayıs 2009 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles William Tingwell
Doğum Tarihi: 03 Ocak 1923
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Coogee, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Charles TIngwell | Bud Tingwell | Charles Tingwell
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 85 Komedi Oyuncu 6.1 346
2008 Dram Oyuncu 6.6 134
2006 83 Suç Oyuncu 6.3 6,104
2006 83 Dram Oyuncu 5.8 5,270
2003 80 Aksiyon Oyuncu 6.5 23,927
2001 Dram Oyuncu 8.2 353

Hayalet Annem
2001 78 Komedi Oyuncu 6.2 63
2000 77 Komedi Oyuncu 7.2 14,061
2000 77 Dram Oyuncu 7.1 3,443

Masumiyet
2000 77 Dram Oyuncu 7.5 1,865
2000 77 Komedi Oyuncu 5.8 1,831
1998 75 Dram Oyuncu 7.0 720
1997 74 Komedi Oyuncu 7.7 13,485
1995 72 Aksiyon Oyuncu 7.0 301
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 698
1989 Dram Oyuncu 7.1 94

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,960

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 65 Dram Oyuncu 6.9 8,134
1986 63 Dram Oyuncu 5.2 447

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,252
1981 58 Komedi Oyuncu 5.8 966
1981 Dram Oyuncu 6.8 350
1980 57 Dram Oyuncu 7.9 11,060
1976 53 Macera Oyuncu 5.9 126
1968 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 431
1966 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,729

Dracula: Karanlıklar Prensi
1966 43 Korku Oyuncu 6.8 7,806
1964 41 Komedi Oyuncu 7.1 3,800
1964 41 Komedi Oyuncu 7.2 3,954
1963 40 Komedi Oyuncu 7.3 4,370
1961 38 Komedi Oyuncu 7.4 5,315

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,583

Muhteşem Tarzan
1960 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 547
1958 35 Dram Oyuncu 7.0 2,116
1957 34 Dram Oyuncu 6.9 218
1956 33 Komedi Oyuncu 6.9 141

Çöl Fareleri
1953 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,162
1950 27 Macera Oyuncu 6.7 74
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018