Giriş Kayıt
Charles 'Bud' Tingwell

Charles 'Bud' Tingwell (86)


Oyuncu

Charles William Tingwell, 03 Ocak 1923 Coogee, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Irresistible (2006), Murder Most Foul (1964), Murder Ahoy (1964), Masumiyet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Charles 'Bud' Tingwell, 15 Mayıs 2009 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles William Tingwell
Doğum Tarihi: 03 Ocak 1923
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Coogee, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Charles TIngwell | Bud Tingwell | Charles Tingwell
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 85 Komedi Oyuncu 6.1 345
2008 Dram Oyuncu 6.6 129
2006 83 Suç Oyuncu 6.3 6,077
2006 83 Dram Oyuncu 5.8 5,239
2003 80 Aksiyon Oyuncu 6.5 23,780
2001 Dram Oyuncu    

Hayalet Annem
2001 78 Komedi Oyuncu 6.2 63
2000 77 Komedi Oyuncu 7.2 13,980
2000 77 Dram Oyuncu 7.1 3,431

Masumiyet
2000 77 Dram Oyuncu 7.5 1,862
2000 77 Komedi Oyuncu 5.8 1,747
1998 75 Dram Oyuncu 7.0 720
1997 74 Komedi Oyuncu 7.7 13,376
1995 72 Aksiyon Oyuncu 7.1 298
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 683
1989 Dram Oyuncu 7.1 94

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,931

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 65 Dram Oyuncu 6.9 8,072
1986 63 Dram Oyuncu 5.3 444

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,220
1981 58 Komedi Oyuncu 5.8 960
1981 Dram Oyuncu 6.8 347
1980 57 Dram Oyuncu 7.9 11,010
1976 53 Macera Oyuncu 6.0 123
1968 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 382
1966 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,719

Dracula: Karanlıklar Prensi
1966 43 Korku Oyuncu 6.8 7,699
1964 41 Komedi Oyuncu 7.1 3,748
1964 41 Komedi Oyuncu 7.2 3,890
1963 40 Komedi Oyuncu 7.3 4,303
1961 38 Komedi Oyuncu 7.4 5,234
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,492

Muhteşem Tarzan
1960 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 536
1958 35 Dram Oyuncu 7.0 2,095
1957 34 Dram Oyuncu 6.8 210
1956 33 Komedi Oyuncu 6.9 141

Çöl Fareleri
1953 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,134
1950 27 Macera Oyuncu 6.8 70
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018