Giriş Kayıt
Chung Ting

Chung Ting (71)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Chung Ting, 24 Nisan 1947 Tayvan doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı.

Shen tui (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1947
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Ting Wei-chuen
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 36 Dram Yönetmen 4.7 34

Kung Fu’nun 7 Adımı
1979 32 Yönetmen 6.2 133
1977 30 Aksiyon Yönetmen 6.1 74
1973 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 33
1971 24 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 37
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018