Giriş Kayıt
Lisa Tilney

Lisa Tilney


Kostümcü

Lisa Tilney, kostümcü.

Dice (2016), Jem and the Holograms (2015), Doubt (2017), Sun Records (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.7 684
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.3 1,685
2016 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 1,426
2015 Macera Kostüm Bölümü 4.2 6,303
2015 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 258
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,237) The First (2,598) Shameless (2,449) Better Call Saul (2,145) Bodyguard (2,054) La Casa de Papel (1,525) The 100 (1,187) The Big Bang Theory (1,078) Take Two (1,075) Elementary (1,060)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018