Giriş Kayıt
Angela Tillson

Angela Tillson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Angela Tillson, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 2.9 2,732

Senden Bana Kalan
2011 Komedi 0 7.3 219,619

Sonsuz Aşk
2002 Dram Casting 6.1 34,134

Savaşın Sonu
2001 Dram Casting 7.1 8,887

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 66,614

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 328,030

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 98,447

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018