Giriş Kayıt
John Michael Tillotson

John Michael Tillotson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

John Michael Tillotson, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.4 12,463
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 20,018
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 39,530

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 94,208

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 40,801

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,518

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 19,237

Polly Gelince
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 115,680

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 36,401

Kural Ötesi
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.7 46,864
2000 Komedi Sanat Bölümü 8.7 81,231
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,045
1997 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
4.1 109
1994 Romantik Set Dekoratörü    
1994 Romantik Set Dekoratörü    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018