Giriş Kayıt
Kimberly A. Tillman

Kimberly A. Tillman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Kimberly A. Tillman, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Vahşi Şeyler (1998), Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.3 39,530
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 11,369

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 75,562
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 31,997
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.2 20,768
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.3 7,515
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 5,053
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,484

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 223,140
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 38,404
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 6,462
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 2,124
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 5,249

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 263,399

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 99,813

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 30,108
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.4 22,031
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 22,509
1995 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.6 90
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 3,913

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 30,758
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.3 2,962

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 36,214

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.2 35,416
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 585
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019