Giriş Kayıt
Barbara Tillman

Barbara Tillman


Barbara Tillman,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi
2016 Macera Çeşitli 8.1 1,659

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 14,059
2007 Reality-TV Çeşitli 7.5 9,235
2003 Reality-TV Çeşitli 3.8 4,718
2003 Komedi Çeşitli    
2000 Komedi Çeşitli 6.2 1,200
1998 Dram Çeşitli 5.9 3,951
1997 Komedi Çeşitli 4.1 109
Film Altyazıları
Upgrade (6,584) Deadpool 2 (5,861) Avengers: Infinity War (3,119) Skyscraper (3,082) Tag (2,662) Adrift (2,361) Down a Dark Hall (1,843) The Endless (1,089) Ah-ga-ssi (752) Ready Player One (649)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018