Giriş Kayıt
Bryan Tilling

Bryan Tilling (-5)


Sesler, Editör

Bryan Neill Derek Arthur Tilling, 23 Temmuz 2015 Builth, Breconshire, Wales, Birleşik Krallık doğumlu sesler, editör.

Hammer House of Horror (1980), Yaratık (1979), The Shooting Party (1985), (1984) 1984 (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Bryan Tilling, 19 Şubat 2011 tarihinde (-5 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bryan Neill Derek Arthur Tilling
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2011
Doğum Yeri: Builth, Breconshire, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarımay Sokağı
1986 Gerilim Sesler 5.4 2,283
1985 Macera Sesler 5.2 11,277
1985 Dram Sesler 7.0 1,229

1984
1984 Dram Sesler 7.2 58,785

Kurtlar Sofrası
1984 Korku Sesler 6.7 13,339

İnce Memed
1984 Dram Sesler 6.2 157
1980 Dram Sesler 7.8 1,172
1980 Dram 6.1 3,532

Yaratık
1979 Korku Sesler 8.5 695,899
1975 Dram Sesler 7.2 2,131

Vahsi adam
1971 Macera Editorial Department 6.9 2,372
1967 Suç Editorial Department 6.9 885
1966 Komedi Editorial Department 5.9 816
1963 Dram Editorial Department 7.1 243
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019