Giriş Kayıt
Telemaco Tilli

Telemaco Tilli


Makyaj

Telemaco Tilli, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Macera Makyaj 4.1 36
1966 Aksiyon Makyaj 6.1 106

002 İtalya'dan Sevgilerle
1964 Aksiyon Makyaj 6.0 79
1962 Komedi Makyaj 4.2 38
1962 Dram Makyaj 7.2 50

Füzeler Çarpışıyor
1961 Bilim-Kurgu Makyaj 4.3 511
1960 Komedi Makyaj 7.1 33
1959 Komedi Makyaj 7.2 641
1950 Suç Makyaj 5.5 13
Film Altyazıları
Upgrade (7,245) Deadpool 2 (6,711) Avengers: Infinity War (3,539) Skyscraper (3,257) Tag (2,868) Adrift (2,466) Down a Dark Hall (2,044) The Endless (1,151) Hereditary (1,034) Ah-ga-ssi (896)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018