Giriş Kayıt
Mike Tilley

Mike Tilley


Özel Efekt

Mike Tilley, Özel efekt.

Timsah Gözyaşları (1998), Taste the Blood of Dracula (1970), Spice World the Movie (1997), Orphans (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 17,157

Zamanda Aşk
2013 Dram Özel Efekt 7.8 247,862
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 533,824

Kefaret
2007 Dram Özel Efekt 7.8 220,720
1999 Macera Özel Efekt    

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,052
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388

Spice World the Movie
1997 Komedi Özel Efekt 3.4 30,502
1970 Dram Özel Efekt 6.4 4,413
1969 Suç Özel Efekt 4.1 967
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018