Giriş Kayıt
Mike Tilley

Mike Tilley


Özel Efekt

Mike Tilley, Özel efekt.

Timsah Gözyaşları (1998), Taste the Blood of Dracula (1970), Spice World the Movie (1997), Orphans (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 17,372

Zamanda Aşk
2013 Dram Özel Efekt 7.8 250,682
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 537,371

Kefaret
2007 Dram Özel Efekt 7.8 222,436
1999 Macera Özel Efekt 7.1 3,506

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,377
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,479

Spice World the Movie
1997 Komedi Özel Efekt 3.4 30,752
1970 Dram Özel Efekt 6.4 4,495
1969 Suç Özel Efekt 4.2 1,153
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018