Giriş Kayıt
Mike Tilley

Mike Tilley


Özel Efekt

Mike Tilley, Özel efekt.

Timsah Gözyaşları (1998), Taste the Blood of Dracula (1970), Spice World the Movie (1997), Orphans (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 16,944

Zamanda Aşk
2013 Dram Özel Efekt 7.8 244,976
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 530,544

Kefaret
2007 Dram Özel Efekt 7.8 218,754
1999 Macera Özel Efekt    

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,052
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388

Spice World the Movie
1997 Komedi Özel Efekt 3.4 30,276
1970 Dram Özel Efekt 6.4 4,113
1969 Suç Özel Efekt 4.1 967
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018