Giriş Kayıt
Mike Tilley

Mike Tilley


Özel Efekt

Mike Tilley, Özel efekt.

Timsah Gözyaşları (1998), Taste the Blood of Dracula (1970), Spice World the Movie (1997), Orphans (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 16,947

Zamanda Aşk
2013 Dram Özel Efekt 7.8 245,062
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 530,674

Kefaret
2007 Dram Özel Efekt 7.8 218,806
1999 Macera Özel Efekt    

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,052
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388

Spice World the Movie
1997 Komedi Özel Efekt 3.4 30,282
1970 Dram Özel Efekt 6.4 4,113
1969 Suç Özel Efekt 4.1 967
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018