Giriş Kayıt
Iris Tilley

Iris Tilley (0)


Makyaj

Iris Florence Somner, 23 Temmuz 2015 Brentford, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu makyaj.

Night of the Eagle (1962), Küçük Arka Oda (1949), The Curse of the Mummy's Tomb (1964), The Purple Plain (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Iris Tilley, 23 Temmuz 2015 tarihinde (0 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Iris Florence Somner
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Brentford, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Korku Makyaj 5.6 1,875
1964 Suç Makyaj 6.8 448
1962 Korku Makyaj 7.0 2,429
1961 Komedi Makyaj 6.8 111
1960 Suç Makyaj 6.4 256
1959 Komedi Makyaj 7.0 805
1958 Komedi Makyaj 6.0 827

Aşk, Çiçek ve Rüzgar
1958 Dram Makyaj 6.2 267

Kırmızı Şövalye
1958 Dram Makyaj 7.1 1,177
1956 Dram Makyaj 6.9 644
1954 Macera Makyaj 6.6 1,572

Gece ve Şehir
1950 Suç Makyaj 8.0 10,067

Küçük Arka Oda
1949 Dram Makyaj 7.4 1,639
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018