Giriş Kayıt
Iris Tilley

Iris Tilley (0)


Makyaj

Iris Florence Somner, 23 Temmuz 2015 Brentford, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu makyaj.

Night of the Eagle (1962), Küçük Arka Oda (1949), The Purple Plain (1954), The Curse of the Mummy's Tomb (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Iris Tilley, 23 Temmuz 2015 tarihinde (0 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Iris Florence Somner
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Brentford, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Korku Makyaj 5.6 1,400
1964 Suç Makyaj 6.9 399
1962 Korku Makyaj 7.0 1,998
1961 Komedi Makyaj 6.7 65
1960 Suç Makyaj 6.5 197
1959 Komedi Makyaj 6.9 620
1958 Komedi Makyaj 6.1 678
1958 Dram Makyaj 6.2 189
1958 Dram Makyaj 7.2 1,058
1956 Dram Makyaj 6.9 566
1954 Macera Makyaj 6.6 1,349

Gece ve Şehir
1950 Suç Makyaj 8.0 9,295

Küçük Arka Oda
1949 Dram Makyaj 7.4 1,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018