Giriş Kayıt
Colin Tilley

Colin Tilley


Özel Efekt

Colin Tilley, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 16,944
2012 Dram Özel Efekt 5.7 7,721
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 530,544
2009 Macera Özel Efekt 7.2 59,365
1999 Macera Özel Efekt    
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018