Giriş Kayıt
Colin Tilley

Colin Tilley


Özel Efekt

Colin Tilley, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 17,069
2012 Dram Özel Efekt 5.7 7,721
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 532,425
2009 Macera Özel Efekt 7.2 59,609
1999 Macera Özel Efekt    
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018