Giriş Kayıt
Bob Tiller

Bob Tiller


Özel Efekt, Yapım Tasarımcısı

Bob Tiller, Özel efekt, yapım tasarımcısı.

Lambada (1990), Nobody's Perfect (1990), Manyak Polis 2 (1990), (1983) Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Özel Efekt 3.9 2,811

Manyak Polis 2
1990 Suç Özel Efekt 5.9 5,056

Barışçı
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.3 449
1990 Komedi Özel Efekt 5.7 525
1990 Korku Yapım Tasarımcısı 2.9 184
1990 Dram Özel Efekt 3.3 907
1983 Macera Özel Efekt 5.4 4,655
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018