Giriş Kayıt
Vince Tilker

Vince Tilker


Görsel Efekt, Kameraman

Vince Tilker, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 148,396

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 408,970

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Kameraman 7.7 164,109

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 55,070

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 38,676
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018