Giriş Kayıt
Vince Tilker

Vince Tilker


Görsel Efekt, Kameraman

Vince Tilker, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 146,602

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 401,027

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Kameraman 7.7 161,582

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 54,167

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 38,149
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,802) La casa de papel (2,165) The 100 (1,976) Better Call Saul (1,548) Yellowstone (1,383) Suits (1,216) Vikings (1,145) Westworld (1,099) Friends (1,090) Sharp Objects (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018