Giriş Kayıt
Vince Tilker

Vince Tilker


Görsel Efekt, Kameraman

Vince Tilker, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 147,706

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 404,961

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Kameraman 7.7 162,772

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 54,626

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 38,399
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018