Giriş Kayıt
Jay Tilin

Jay Tilin


Editör, Görsel Efekt

Jay Tilin, editör, görsel efekt.

True Detective (2014), (2013) Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), (2012) Babadan Oğula (2012), (2010) Boardwalk Empire (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Editorial Department 7.7 158,357
2016 Suç Editorial Department 8.6 91,618
2014 Dram Editorial Department 6.1 1,040
2014 Suç Editorial Department 9.0 411,083

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editorial Department 7.3 268,195

Mavi Yasemin
2013 Dram Editorial Department 7.3 174,427
2013 Dram Editorial Department 5.0 8,556

Öldüresiye Sevmek
2013 Biyografi Editorial Department 6.5 31,526

Babadan Oğula
2012 Suç Editorial Department 7.3 218,955

Flynn Olmak
2012 Dram Editorial Department 6.4 15,490

Oyunun Sonu
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 103,979

Kan Affetmez
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 1,661

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Editorial Department 6.9 91,255
2011 Dram Editorial Department 7.7 16,700

Aşk ve Küller
2010 Dram Görsel Efekt 7.4 164,445

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 626,181
2010 Dram Editorial Department 8.2 12,170

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Görsel Efekt
Editorial Department
7.7 24,313

Uluma
2010 Animasyon Editorial Department 6.8 11,886
2010 Suç Editorial Department 8.6 154,740

Diriliş
2009 Dram Görsel Efekt 5.9 33,846
2009 Dram Editorial Department 6.4 2,582
2000 Komedi Editorial Department 6.2 5,200
1998 Belgesel Editorial Department 8.4 449
1996 Belgesel Editorial Department 7.7 479
1988 Belgesel Çeşitli 8.5 1,247
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018