Giriş Kayıt
Jay Tilin

Jay Tilin


Editör, Görsel Efekt

Jay Tilin, editör, görsel efekt.

True Detective (2014), Message to Love: The Isle of Wight Festival (1996), (2013) Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), (2012) Babadan Oğula (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Editorial Department 7.7 170,837
2016 Suç Editorial Department 8.6 93,330
2014 Dram Editorial Department 6.2 1,337
2014 Suç Editorial Department 9.0 416,333

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editorial Department 7.3 269,717

Mavi Yasemin
2013 Dram Editorial Department 7.3 175,441
2013 Dram Editorial Department 5.0 8,631

Öldüresiye Sevmek
2013 Biyografi Editorial Department 6.5 31,760

Babadan Oğula
2012 Suç Editorial Department 7.3 220,716

Flynn Olmak
2012 Dram Editorial Department 6.4 15,564

Oyunun Sonu
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 104,947

Kan Affetmez
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 1,670

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Editorial Department 6.9 91,676
2011 Dram Editorial Department 7.7 17,012

Aşk ve Küller
2010 Dram Görsel Efekt 7.4 165,716

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 630,380
2010 Dram Editorial Department 8.2 12,241

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Görsel Efekt
Editorial Department
7.7 24,446

Uluma
2010 Animasyon Editorial Department 6.8 11,948
2010 Suç Editorial Department 8.6 155,704

Diriliş
2009 Dram Görsel Efekt 5.9 34,024
2009 Dram Editorial Department 6.4 2,603
2000 Komedi Editorial Department 6.2 5,476
1998 Belgesel Editorial Department 8.4 465
1996 Belgesel Editorial Department 7.6 519
1988 Belgesel Çeşitli 8.5 1,274
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018