Giriş Kayıt
Walter F. Tilford

Walter F. Tilford (83)


Set Dekoratörü

Walter F. Tilford, 04 Şubat 1889 Nebo, Kentucky, ABD doğumlu set dekoratörü.

Destination Tokyo (1943), İzmirli Dimitriyos'un Maskesi (1944), Çelik Ejderler (1943), Beş Parmaklı Canavar (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Walter F. Tilford, 14 Ocak 1973 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1889
Ölüm Tarihi: 14 Ocak 1973
Doğum Yeri: Nebo, Kentucky, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1947 58 Komedi Set Dekoratörü 6.1 55
1947 58 Dram Set Dekoratörü 7.1 938

Beş Parmaklı Canavar
1946 57 Korku Set Dekoratörü 6.6 1,912
1946 57 Romantik Set Dekoratörü 6.6 1,681
1945 56 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 1,039

İzmirli Dimitriyos'un Maskesi
1944 55 Suç Set Dekoratörü 7.2 2,466
1944 55 Dram Set Dekoratörü 6.5 801
1944 55 Suç Set Dekoratörü 7.1 881

Çelik Ejderler
1943 54 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 2,487
1943 54 Macera Set Dekoratörü 7.2 3,884
1943 54 Komedi Set Dekoratörü 7.3 1,194
1943 54 Dram Set Dekoratörü 7.2 857
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018