Giriş Kayıt
Roger Til

Roger Til (93)


Oyuncu

Roger Til, 05 Ocak 1909 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

(1969) Topaz (1969), (1976) The Bionic Woman (1976), (1979) Tehlike Çemberi (1979), (1960) 12 to the Moon (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Roger Til, 28 Haziran 2002 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1909
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 2002
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Roger-Til
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Geçidi
1994 85 Aksiyon Oyuncu 7.1 163,302
1985 76 Komedi Oyuncu 6.5 32,404
1984 75 Komedi Oyuncu 5.5 4,168

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,840

Gece Yarısının Ötesi
1977 68 Dram Oyuncu 6.1 1,407
1977 68 Gerilim Oyuncu 6.2 5,075
1976 67 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,637
1976 67 Suç Oyuncu 5.4 792
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,933
1969 60 Gerilim Oyuncu 6.3 14,914

Tatlı Charity
1969 60 Komedi Oyuncu 7.0 4,178

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,783
1966 Aksiyon Oyuncu 7.0 338
1963 54 Komedi Oyuncu 6.4 1,023
1963 Macera Oyuncu 7.8 136
1960 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 845
1959 Dram Oyuncu 7.6 1,526
1958 49 Romantik Oyuncu 5.8 564

Unutamadığım Aşk
1957 48 Dram Oyuncu 7.6 25,199
1954 45 Oyuncu 5.1 14
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019