Giriş Kayıt
Roger Til

Roger Til (93)


Oyuncu

Roger Til, 05 Ocak 1909 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

(1969) Topaz (1969), (1976) The Bionic Woman (1976), (1979) Tehlike Çemberi (1979), (1960) 12 to the Moon (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Roger Til, 28 Haziran 2002 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1909
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 2002
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Roger-Til
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Geçidi
1994 85 Aksiyon Oyuncu 7.1 162,351
1985 76 Komedi Oyuncu 6.5 32,073
1984 75 Komedi Oyuncu 5.5 4,119

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,723

Gece Yarısının Ötesi
1977 68 Dram Oyuncu 6.1 1,380
1977 68 Gerilim Oyuncu 6.2 4,994
1976 67 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,609
1976 67 Suç Oyuncu 5.4 784
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,824
1969 60 Gerilim Oyuncu 6.3 14,744

Tatlı Charity
1969 60 Komedi Oyuncu 7.0 4,102

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,646
1966 Aksiyon Oyuncu 7.1 336
1963 54 Komedi Oyuncu 6.4 1,008
1963 Macera Oyuncu 7.8 132
1960 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 839
1959 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1958 49 Romantik Oyuncu 5.8 558

Unutamadığım Aşk
1957 48 Dram Oyuncu 7.6 24,962
1954 45 Oyuncu 5.1 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018