Giriş Kayıt
James Tien

James Tien


Oyuncu

James Tien Chun Hong Kong, China, Hong Kong, Çin doğumlu oyuncu.

Öfkenin Yumruğu (1972), Büyük Patron (1971), Korkusuz Sırtlan (1979), Ejderin Yumruğu (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Tien Chun Hong Kong, China
Doğum Yeri: Hong Kong, Çin
Diğer Bir İsmi: Tien Chun | Chan Chun Man | Chun Tien | Jun Tin |
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bruce Lee: Bir Savaşçının Öyküsü
2000 Belgesel Oyuncu 8.1 2,573
1993 Dram Oyuncu 6.8 338

The Inspector Wears Skirts IV
1992 Oyuncu 5.6 40
1991 Oyuncu 6.7 366
1991 Aksiyon Oyuncu 7.1 598
1989 Aksiyon Oyuncu 6.2 253
1988 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,488
1988 Oyuncu 6.1 31

Lai Shi, Çin'deki Son Hadım
1988 Dram Oyuncu 6.6 136
1987 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,822
1987 Komedi Oyuncu 5.8 44
1986 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,006
1986 Komedi Oyuncu 5.8 488
1986 Oyuncu 6.4 103
1986 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,282
1985 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,128

Fırtına Üçler
1985 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,190

Ejderin Kalbi
1985 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,607

Twinkle, Twinkle, Lucky Stars
1985 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,156
1984 Aksiyon Oyuncu 6.1 60
1984 Belgesel Oyuncu 7.3 848
1983 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,942
1983 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,304
1982 Aksiyon Oyuncu 6.8 156

The Prodigal Son
1981 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,709

Şakacı Kareteci
1980 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,489

Ejderin Yumruğu
1979 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,719

Korkusuz Sırtlan
1979 Komedi Oyuncu 6.8 3,595

Karateci Hayaletler
1978 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,656
1978 Aksiyon Oyuncu 5.9 664

Ölüm Oyunu
1978 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,245
1978 Oyuncu 6.1 22
1977 Aksiyon Oyuncu 6.9 584

Ölümün Eli
1976 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,176
1975 Komedi Oyuncu 6.8 128
1973 Aksiyon Oyuncu 5.7 26
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 58
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 15

Öfkenin Yumruğu
1972 Aksiyon Oyuncu 7.4 22,911

Büyük Patron
1971 Aksiyon Oyuncu 7.1 22,147

Kar Kızın İntikamı
1971 Aksiyon Oyuncu 6.9 66
1971 Aksiyon Oyuncu 7.1 59
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 81
1970 Aksiyon Oyuncu 6.1 38

Beş Kardeş
1970 Aksiyon Oyuncu 6.6 150
1970 Aksiyon Oyuncu 7.1 186
1970 Oyuncu 6.5 45

Saf Cesaret
1969 Aksiyon Oyuncu 6.6 40
1968 Macera Oyuncu 6.3 46
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019