Giriş Kayıt
Angelo Tiberti

Angelo Tiberti


Kameraman, Sanat Bölümü

Angelo Tiberti, kameraman, sanat bölümü.

(1985) Manzaralı Oda (1985), (1996) Çalınmış Güzellik (1996), (1981) Tre fratelli (1981), (1987) Man on Fire (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Kameraman 6.6 22,983

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Sanat Bölümü 7.2 46,120
1987 Aksiyon Kameraman 5.9 1,504

Manzaralı Oda
1985 Dram Kameraman 7.4 34,837
1981 Dram Kameraman 7.3 1,219
1973 Biyografi Kameraman 6.4 961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018