Giriş Kayıt
Angelo Tiberti

Angelo Tiberti


Kameraman, Sanat Bölümü

Angelo Tiberti, kameraman, sanat bölümü.

(1985) Manzaralı Oda (1985), (1996) Çalınmış Güzellik (1996), (1987) Man on Fire (1987), (1981) Tre fratelli (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Kameraman 6.6 23,327

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Sanat Bölümü 7.2 46,549
1987 Aksiyon Kameraman 5.9 1,550

Manzaralı Oda
1985 Dram Kameraman 7.4 35,176
1981 Dram Kameraman 7.3 1,235
1973 Biyografi Kameraman 6.4 977
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019