Giriş Kayıt
Daniele Tiberi

Daniele Tiberi


Özel Efekt

Daniele Tiberi, Özel efekt.

1001 Gece Masalları (1974), (1986) From Beyond (1986), (1979) Uno sceriffo extraterrestre - poco extra e molto terrestre (1979), (1988) Küçük Canavarlar 2 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lujin Savunması
2000 Dram Çeşitli 6.9 4,007

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Çeşitli 6.5 22,885

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Çeşitli 6.3 9,758

Göl Kenarında Bir Ay
1995 Komedi Çeşitli 6.4 1,987
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 1,806

Sadece Sen
1994 Komedi Çeşitli 6.5 17,663

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Çeşitli 5.8 47,686
1990 Dram Çeşitli 5.5 3,251
1989 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.3 5,013
1988 Korku Özel Efekt 4.4 393

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Çeşitli 4.4 3,801
1986 Korku Çeşitli 6.7 18,500
1986 Korku Çeşitli 5.3 2,580
1986 Fantastik Çeşitli 4.4 8,125

Kral David
1985 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,835
1979 Komedi Çeşitli 6.1 3,020

1001 Gece Masalları
1974 Komedi Çeşitli 6.8 6,025
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018