Giriş Kayıt
Adriano Tiberi

Adriano Tiberi


Sanat Bölümü

Adriano Tiberi, sanat bölümü.

New York 2019 (1983), Mannaja (1977), Kara Gölün Canavarı (1979), Le affinità elettive (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.1 536

Göl Kenarında Bir Ay
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,987
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 277
1990 Dram Sanat Bölümü 4.9 493
1986 Suç Sanat Bölümü 6.4 282
1985 Dram Sanat Bölümü 5.2 248

New York 2019
1983 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,332
1983 Dram Sanat Bölümü 8.2 1,123

Mezarlık Cinayeti
1982 Korku Sanat Bölümü 4.3 339
1982 Komedi Sanat Bölümü 5.5 379
1982 Komedi Sanat Bölümü 5.5 153

Kara Gölün Canavarı
1979 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 1,243
1977 Western Sanat Bölümü 6.7 1,352
1976 Komedi Sanat Bölümü 5.7 168
1976 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 540
1974 Gizem Sanat Bölümü 5.9 455
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018