Giriş Kayıt
Eyal Tiano

Eyal Tiano


Kameraman

Eyal Tiano, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.2 297
2012 Dram Kameraman 7.0 173

Devrim Dersleri
2010 Belgesel Kameraman 7.7 65

Yana'nın Arkadaşları
1999 Komedi Kameraman 7.2 486
1996 Dram Kameraman 7.1 555
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018