Giriş Kayıt
Donald E. Thorin Jr.

Donald E. Thorin Jr.


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Donald E. Thorin Jr., kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen.

The West Wing (1999), Footloose (1984), Mischief (1985), (1997) Benden Bu Kadar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Don Thorin Jr | Donald Thorin Jr | Donald Thorin J
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 3,409

Kara Liste
2013 Suç Yönetmen 8.1 150,085
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 3,625
2011 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 14,453
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 27,881
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 60,003
2003 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.6 21,868

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 111,883
2001 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 41,584

Kar Tatili
2000 Macera Kameraman 5.0 10,548
1999 Dram Kameraman 8.7 54,570

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Kameraman 4.6 62,661
1998 Komedi Kameraman 5.3 29,660

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Kameraman 5.8 14,363

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Kameraman 7.7 249,699

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Kameraman 6.7 40,764

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Kameraman 6.0 27,653

Kritik Karar
1996 Aksiyon Kameraman 6.4 45,912

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.4 184,066
1995 Biyografi Kameraman 8.2 404,817

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Kameraman 6.4 10,926
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,808

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Kameraman 6.6 142,424

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Kameraman 7.2 83,533

Jennifer 8
1992 Suç Kameraman 6.3 13,855
1991 Komedi Kameraman 6.7 25,957

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Kameraman 5.8 48,040

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Kameraman 5.7 4,731
1991 Suç Kameraman 5.9 7,670
1990 Komedi Kameraman 6.3 17,187

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Kameraman 6.4 87,012
1988 Dram Kameraman 6.8 13,701
1988 Belgesel Kameraman 7.5 5,410
1988 Fantastik Kameraman 5.6 3,035

Deli Doktor
1988 Komedi Kameraman 5.7 4,205
1987 Komedi Kameraman 4.8 1,091

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Kameraman 5.9 45,981
1985 Komedi Kameraman 6.6 4,809
1984 Dram Kameraman 6.5 62,115

Hayatta Kalmak
1983 Dram Kameraman 4.5 12,994

48 Saat
1982 Aksiyon Kameraman 6.9 61,764
1982 Dram Kameraman 7.0 2,176
1982 Komedi Kameraman 7.4 7,845
1982 Komedi 6.8 6,044
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019