Giriş Kayıt
Tom Thon

Tom Thon


Oyuncu, Kameraman

Tom Thon, oyuncu, kameraman.

(2011) Quarantine 2: Terminal (2011), (1990) Trust (1990), (2012) Good Deeds (2012), (1989) İnanılmaz Gerçek (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.5 46
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 123
2017 Suç Oyuncu 8.2 20,924
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 16,487

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 51,266
2014 Dram Oyuncu 6.9 1,908
2013 Gerilim Oyuncu    

Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8.1 493,243
2013 Oyuncu 5.1 109
2012 Korku Kameraman 2.7 264
2012 Komedi Oyuncu 5.5 6,810
2011 Korku Oyuncu 5.2 16,077
2009 Komedi Oyuncu 3.9 117
1990 Komedi Oyuncu 7.5 7,238

İnanılmaz Gerçek
1989 Komedi Oyuncu 7.5 3,586
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018