Giriş Kayıt
Marvin C. Thompson

Marvin C. Thompson (81)


Makyaj

Marvin C. Thompson, 21 Mart 1920 Canton, Güney Dakota, ABD doğumlu makyaj.

Nashville (1975), Just One of the Guys (1985), Bir Yıldız Doğuyor (1976), "Battlestar Galactica" Pilot (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Marvin C. Thompson, 08 Şubat 2002 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1920
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2002
Doğum Yeri: Canton, Güney Dakota, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 65 Komedi Makyaj 6.5 12,133

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Makyaj 6.7 4,938
1978 Bilim-Kurgu Makyaj 6.8 7,603

Bir Yıldız Doğuyor
1976 56 Dram Makyaj 6.4 8,330
1975 55 Dram Makyaj 7.8 20,795
1975 55 Western Makyaj 6.6 138
1966 46 Western Makyaj 6.1 202
1959 Aksiyon Makyaj 7.4 6,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019