Giriş Kayıt
Kevin Thompson

Kevin Thompson


Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Kevin Thompson, yapım tasarımcısı, oyuncu.

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2014), Bourne'un Mirası (2012), Kader Ajanları (2011), Lütfen Beni Öldürme (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldızlara Doğru
2019 Macera Yapım Tasarımcısı    
2018 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 6,897
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.3 72,899

Trendeki Kız
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 152,578

Para Tuzağı
2016 Suç Yapım Tasarımcısı 6.5 87,138
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.2 122,290

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 522,396
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 33,741

Usta
2012 Dram 7.1 132,219

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 269,610

Kader Ajanları
2011 Romantik Yapım Tasarımcısı 7.1 228,438

Genç Yetişkin
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 74,353

Morganlar Nerede?
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 35,011

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 45,384

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 6.5 83,874

Avukat
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 7.3 149,075

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 207,355

Gitme
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 70,457
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 8,191

Doğum
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 32,999
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 30,966

Aşağıdakiler
2000 Romantik Yapım Tasarımcısı 5.0 13,620

Çeteler Savaşı
2000 Suç Yapım Tasarımcısı 6.4 18,455

Stüdyo 54
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 30,300
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 6,568

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 16,761
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 4,127
1995 Suç Yapım Tasarımcısı 7.0 68,120
1994 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 6,691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019