Giriş Kayıt
Kenneth Thompson

Kenneth Thompson


Kenneth Thompson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 639,411

Kıyamet 2012
2008 Macera Çeşitli 1.8 6,964
2007 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 1,797
2007 Kısa Metraj Çeşitli 6.6 11,235

Umut Çicekleri
2000 Dram Çeşitli 7.2 5,840

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon 0 6.3 99,654
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019