Giriş Kayıt
Jim Thompson

Jim Thompson


Sesler

Jim Thompson, sesler.

Shivers (1975), Sue Thomas: F.B.Eye (2002), (1997) Can Dostum (1997), (1987) Ay Çarpması (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Sesler 4.3 471

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sesler 7.5 8,579
2008 Dram Sesler 6.7 1,662
2006 Dram Sesler 6.3 2,867

16 Blok
2006 Aksiyon Sesler 6.6 121,180
2002 Suç Sesler 7.2 1,537
2001 Aksiyon Sesler 4.4 46,002

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sesler 7.3 78,607
1999 Komedi Sesler 6.9 33,091

Diriliş
1999 Suç Sesler 6.2 8,228

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sesler 7.3 11,603

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Sesler 5.4 47,097

Can Dostum
1997 Dram Sesler 8.3 755,412
1996 Biyografi Sesler 7.8 2,663
1996 Aksiyon Sesler 5.7 525
1996 Komedi Sesler 6.2 6,401

Sonsuz İhtiras
1995 Komedi Sesler 6.8 39,769

Adamım Tommy
1995 Komedi Sesler 7.1 70,245

Stanley Ve Iris
1990 Dram Sesler 6.3 6,422

Akıl Hocası
1990 Komedi Sesler 6.5 17,422
1990 Dram Sesler 6.1 2,151
1989 Suç Sesler 5.1 1,418
1988 Dram Sesler 5.9 1,410
1988 Suç Sesler 5.7 3,238

Ay Çarpması
1987 Komedi Sesler 7.1 43,163

Üç Adam Ve Bir Bebek
1987 Komedi Sesler 5.9 42,682

Başka Tanrının Çocukları
1986 Dram Sesler 7.2 13,517
1985 Komedi Sesler 5.8 531
1983 Macera Sesler 5.4 4,777
1981 Dram Sesler 4.9 84

Kanlı Yaş Günü
1981 Korku Sesler 6.1 7,168
1981 Macera Sesler 5.2 105

Kuduz
1977 Korku Sesler 6.4 13,307
1975 Korku Sesler 6.5 15,279
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019