Giriş Kayıt
Janice Thompson

Janice Thompson


Sesler

Janice Thompson, sesler.

(2008) Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), (2008) Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), (2009) Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (2009), (2007) They Wait (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Sesler 8.1 5,205
2009 Suç Sesler 4.9 429

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sesler 7.5 21,293

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Sesler 7.4 19,403
2007 Dram Sesler 4.2 150
2007 Korku Sesler 5.4 3,030
2007 Macera Sesler 3.0 701

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sesler 5.7 12,239
2006 Fantastik Sesler 3.8 1,062

Yaratıklar
2006 Komedi Sesler 6.5 69,935
2006 Macera Sesler 5.4 1,904
2006 Dram Sesler 3.5 1,537

Son Pişmanlık
2005 Dram Sesler 5.3 266
2005 Suç Sesler 5.0 1,769

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sesler 5.8 5,659

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Sesler 5.5 1,871

En Değerli Maymun 2
2001 Komedi Sesler 3.6 959

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Sesler 5.9 574
2000 Dram Sesler 5.7 746

Armağan Listesi
1997 Komedi Sesler 6.9 1,130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019