Giriş Kayıt
James Thompson

James Thompson (46)


James Thompson, 05 Aralık 1972 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Smallville (2001), Yüksek Şatodaki Adam (2015), Wayward Pines (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1972
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram 0 7.0 3,269
2015 Dram 0 7.5 48,185

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram 0 8.1 65,169
2015 Dram 0 7.3 9,861
2014 Aksiyon 0 7.7 5,232
2014 Gizem 0 7.2 5,196
2013 Macera 0 3.7 15

Neredeyse Evli
2013 41 Komedi 0 5.8 1,167
2013 Dram 0 7.6 22,185
2013 Dram 0
Çeşitli
7.1 11,896

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera 0
Çeşitli
7.8 197,002
2011 39 Aile 0 4.5 2,746

Dr. Parnassus
2009 37 Macera 0 6.8 137,796
2009 Dram 0 7.5 23,927

Ziyaretçiler
2009 Dram 0 6.8 50,599
2008 36 Dram 0 4.8 593
2006 Dram 0 7.6 26,823
2004 32 Komedi 0 5.7 22,008
2004 Bilim-Kurgu 0 7.0 4,053
2003 31 Dram 0 6.0 1,319
2002 30 Suç 0 5.3 22,232
2001 Macera 0 7.5 107,900

Kediler Ve Köpekler
2001 29 Komedi 0 5.1 52,422

Söz
2001 29 Dram 0 6.8 49,326
2000 Aksiyon 0 6.7 10,980

Çılgın Kovalamaca
2000 28 Komedi 0 6.1 3,750
1999 Gerilim 0 6.4 337
1997 Gizem 0 8.0 3,503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019