Giriş Kayıt
James Thompson

James Thompson


Sesler

James Thompson, sesler.

Beyond a Reasonable Doubt (1956), All Mine to Give (1957), The Caretakers (1963), Muhteşem Ambersonlar (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 Komedi Sesler 7.4 1,005
1963 Dram Sesler 5.2 609
1961 Komedi Sesler 5.3 93
1957 Aksiyon Sesler 6.4 389
1957 Dram Sesler 7.2 1,020
1957 Western Sesler 6.0 306
1956 Suç Sesler 7.0 3,978
1951 Suç Sesler 7.4 5,311

Muhteşem Ambersonlar
1942 Dram Sesler 7.9 19,905

Yurttaş Kane
1941 Dram Sesler 8.3 358,977
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019