Giriş Kayıt
Gerald Thompson

Gerald Thompson


Görsel Efekt

Gerald Thompson, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 117,025
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 363,093

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,330,050

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,487,499

Karanlık Şehir
1998 Dram Görsel Efekt 7.7 176,148
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019