Giriş Kayıt
Don Thompson

Don Thompson (64)


Editör

Donald Bruce Thompson, 12 Şubat 1955 Pitman, New Jersey, ABD doğumlu editör.

Budala Dedektif (1994), Diggstown (1992), Çatlak Profesör (1996), Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Bruce Thompson
Doğum Tarihi: 12 Şubat 1955
Doğum Yeri: Pitman, New Jersey, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alamo
2004 49 Dram Editorial Department 6.0 18,426

Başımın Belası
2003 48 Komedi Editorial Department 5.6 32,921

Balon çocuk
2001 46 Macera Editorial Department 5.6 28,273

Kutsanmış Çocuk
2000 45 Suç Editorial Department 5.1 13,189

Dinozor
2000 45 Animasyon Editorial Department 6.5 46,873

Mafya
1998 43 Komedi Editorial Department 5.5 13,764

Kampüste Ölüm
1998 43 Komedi Editorial Department 6.0 12,746
1998 43 Komedi Editorial Department 5.4 8,127

Çatlak Profesör
1996 41 Komedi Editorial Department 5.6 100,538
1994 39 Komedi Editorial Department 5.3 5,530

Budala Dedektif
1994 39 Komedi Editorial Department 6.9 252,137

Aşk Denen Şey
1993 38 Dram Editorial Department 6.3 6,563
1992 37 Komedi Editorial Department 6.1 11,232
1992 37 Dram Editorial Department 7.0 6,418
1988 33 Dram Çeşitli 6.2 2,707
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019