Giriş Kayıt
Dann Thompson

Dann Thompson


Müzisyen, Sesler

Dann Thompson, müzisyen, sesler.

Tehdit Altında (2017), 7 Ay (2008), (2000) Bir Rüya İçin Ağıt (2000), (2007) Zodiac (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehdit Altında
2017 Macera Müzik 5.8 4,760
2010 Animasyon Müzik 5.1 287
2010 Aksiyon Müzik 8.8 2,785
2010 Belgesel Müzik 6.6 23

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Müzik 7.7 179,316

7 Ay
2008 Korku Müzik 4.7 2,687
2007 Aksiyon Müzik 5.4 320
2007 Suç Müzik 7.7 395,293

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Müzik 5.5 100,207

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Müzik 8.3 704,617
1997 Dram Müzik 7.3 1,463
1997 Dram Müzik 6.4 8,690
1993 Gerilim Sesler 3.8 1,156

Güvercinlerin İhaneti
1993 Suç Sesler 4.6 385
1993 Dram Sesler 5.6 2,069
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019