Giriş Kayıt
Anne Thompson

Anne Thompson


Anne Thompson,

(1983) Sevgi Sözcükleri (1983), (1982) Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi (1982), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984), (1983) Osterman'ın Hafta Sonu (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Macera Çeşitli 6.4 21,678

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Çeşitli 7.4 48,875

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 Aksiyon Çeşitli 5.9 7,289

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Çeşitli 4.8 37,770
1981 Dram Çeşitli 5.8 1,643

Şovalyeler
1981 Aksiyon Çeşitli 6.4 3,852
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019