Giriş Kayıt
Edward R. Thompson Jr.

Edward R. Thompson Jr.


Kameraman

Edward R. Thompson Jr., kameraman.

Kojak (1973), (1985) Komando (1985), (1987) Project X (1987), (1989) How I Got Into College (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Macera Kameraman 8.1 787,802

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 94,518

Kanca
1991 Macera Kameraman 6.7 215,140

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Kameraman 7.4 362,016

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Kameraman 6.6 55,312

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Kameraman 7.8 430,125
1989 Komedi Kameraman 5.8 1,976
1987 Komedi Kameraman 6.1 9,562

Komando
1985 Aksiyon Kameraman 6.7 134,539
1979 Komedi Kameraman 6.9 165
1973 Suç Kameraman 7.1 5,753
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019