Giriş Kayıt
Yann Thomas

Yann Thomas


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Yann Thomas, yönetmen asistanı, yönetmen.

Riviera (2017), Suite 16 (1994), Tam Olarak Ne Oldu? (2008), Yaşıyor (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Yönetmen 6.5 145
2017 Aksiyon Yönetmen 6.6 48
2017 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.6 4,159

Yaşıyor
2008 Korku Yönetmen Asistanı 3.5 2,587

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 25,340

Çılgın Maymun
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 638

Taksi 3
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 37,042
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 2,050

Hırsız
2002 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 9,572
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.5 6,419

İkili Takım
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 28,938

Bir Daha Asla
1996 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 119
1994 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 579

Cesur ve Güzel
1987 Dram 0 3.6 6,422
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019