Giriş Kayıt
Vincent Thomas

Vincent Thomas


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Vincent Thomas, görsel efekt, sanat bölümü.

Idealisten (2015), Ertuğrul 1890 (2015), (2017) Singwa hamgge (2017), (2015) 8 Saniye (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 8,753

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 222,656

Ertuğrul 1890
2015 Tarihi Görsel Efekt 7.3 1,812
2015 Gerilim Sanat Bölümü
Görsel Efekt
7.0 1,171

8 Saniye
2015 Biyografi Sanat Bölümü
Görsel Efekt
6.5 1,671

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.3 164,821
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 534,520

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 788,784

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.5 390,097
2011 Komedi Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.2 39,286

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 326,866

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 293,607

Aşk Şarkım
2010 Komedi Görsel Efekt 5.8 1,416

Dr. Parnassus
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 137,796

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 155,996
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 362,971

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 109,630

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 84,916

Acemi Ajanlar
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 1,907

Hücre
2000 Korku Görsel Efekt 6.3 88,819
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019