Giriş Kayıt
Tracy Thomas

Tracy Thomas (50)


Yapım Yöneticisi, Kostümcü, Görsel Efekt

Tracy Thomas, 19 Ağustos 1968 Kennewick, Washington, ABD doğumlu yapım yöneticisi, kostümcü, görsel efekt.

Cooties (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Kennewick, Washington, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 50 Dram Yapımcı 5.1 521
2015 47 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 8,897
2014 46 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 20,336
2011 43 Komedi Yapım Yöneticisi 3.7 273
2006 38 Gerilim 5.1 116

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 36 Dram Görsel Efekt 7.2 198,976
2004 36 Suç Çeşitli 4.5 953
2003 35 Belgesel Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.4 58
2000 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,909

Köstebek
1999 31 Biyografi Çeşitli 7.9 148,591
1998 30 Macera Çeşitli 6.9 10,418
1998 30 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 1,458
1992 24 Komedi Çeşitli 5.7 34,281
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019