Giriş Kayıt
Steven Thomas

Steven Thomas


Yönetmen Asistanı

Steven Thomas, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.1 17,768
1996 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,586
1996 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.2 47
1992 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 2.3 255
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 837
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019