Giriş Kayıt
Sarah Wheat Thomas

Sarah Wheat Thomas


Kameraman, Dublör

Sarah Wheat Thomas, kameraman, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Macera Kameraman 6.2 220

Bir Dilek Tut
1996 Komedi Kameraman 6.9 6,405
1996 Macera Kameraman 6.9 1,737

Çakal Yazı
1996 Aksiyon Kameraman 5.7 158
1995 Aksiyon Kameraman 6.0 1,126
1994 Aksiyon Kameraman 6.7 2,489
1990 Aksiyon Dublör 5.4 3,071
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019