Giriş Kayıt
Samantha Thomas

Samantha Thomas


Yapım Yöneticisi

Samantha Thomas, yapım yöneticisi.

Düşlerin Efendisi (2000), Wit (2001), The Gathering Storm (2002), The Sleeping Dictionary (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram 0 6.6 7,717
2002 Biyografi 0 7.6 4,999
2001 Dram 0 8.1 8,250

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram 0 6.2 13,545

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi 0 7.3 48,773

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 199,623

Cesur Yürek
1995 Biyografi Çeşitli 8.4 881,272

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Çeşitli 7.5 21,517

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Çeşitli 7.8 104,760
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019