Giriş Kayıt
Robin Thomas

Robin Thomas


Sanat Bölümü

Robin Thomas, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Sanat Bölümü 7.2 163,758

Adaş
2006 Dram Sanat Bölümü 7.5 17,984

Muson Düğünü
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.4 21,987

Buz Fırtınası
1997 Dram Sanat Bölümü 7.5 50,572

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sanat Bölümü 6.0 9,275
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019