Giriş Kayıt
Rob Thomas

Rob Thomas (53)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Rob Thomas, 15 Ağustos 1965 Sunnyside, Washington, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Veronica Mars 3 (2004), iZombie (2015), Veronica Mars (2014), 90210 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Sunnyside, Washington, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist
Yapımcı
   
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.9 52,343
2014 49 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.8 46,195
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 760
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
Yönetmen
8.3 25,551
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 1,062
2008 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 1,467
2008 Komedi Senarist 6.1 39,985

Veronica Mars 3
2004 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.4 60,046

Beni Deli Ediyorsun
1999 34 Komedi Senarist 5.7 16,754
1999 Komedi Senarist
Yapımcı
7.7 989

Dawson's Creek 5
1998 Dram Senarist 6.6 31,255
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019