Giriş Kayıt
Pilar Tomás

Pilar Tomás


Yönetmen Asistanı, Casting

Pilar Tomás, yönetmen asistanı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 69
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 94
1997 Korku Çeşitli 5.7 364
1996 Komedi Çeşitli
6.0 25

Mutant Harekatı
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 4,317
1987 Korku Casting
Kostüm Bölümü
6.7 2,840
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018