Giriş Kayıt
Pilar Tomás

Pilar Tomás


Yönetmen Asistanı, Casting

Pilar Tomás, yönetmen asistanı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 69
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 96
1997 Korku Çeşitli 5.6 368
1996 Komedi Çeşitli
6.0 25

Mutant Harekatı
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 4,393
1987 Korku Casting
Kostüm Bölümü
6.7 2,913
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019