Giriş Kayıt
Micky Thomas

Micky Thomas


Kameraman, Görsel Efekt

Micky Thomas, kameraman, görsel efekt.

Mahler (1974), The Passage (1979), The Stud (1978), The Razor's Edge (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 309,511
1985 Dram Kameraman 7.0 1,274
1984 Dram Kameraman 6.6 4,569
1981 Komedi Kameraman 5.9 2,481
1979 Aksiyon Kameraman 6.3 1,351
1978 Dram Kameraman 3.6 717
1977 Macera Kameraman 6.2 11,831
1974 Biyografi Kameraman 7.3 2,063
1971 Animasyon Kameraman 7.2 1,105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019